Plase pentru insecte

Plase fixe: Cu rama din PVC, model care are o rezistenta buna in timp in cazul solicitarilor mecanice si termice normale. Cu rama din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic sau eloxate. Acest model este mai stabil, estetic si mult mai rezistent la solicitari mecanice si termice. Plase mobile tip rulou: Aceste produse se cartacterizeaza prin: eleganta si robustete; materiale de cea mai buna calitate; inchidere pe toata latimea plasei; conceptie originala ergonomica; fiabilitate si satisfactie maxima a utilizatorilor.

Plase mobile cu actionare laterala:

Se utilizeaza in special la deschideri mari pentru acces din aer liber in incaperi, putand fi mono sau bilaterala in functie de solicitari sau de latimea deschiderii.

Plase tip usa:

Se utilizeaza pentru dublarea cu plasa a usilor de acces atunci cand se lasa usa deschisa pentru aerisire sau pentru acces frecvent.
Detalii tehnice:
realizate din profil special din aluminiu care ofera o buna rezistenta mecanica si aspect placut; balamalele speciale cu arc mentin plasa in pozitia inchis; la cerere se adauga o placa speciala la marginea inferioara pentru situatiile in care utilizatorii au frecvent mainile ocupate si se impune deschiderea cu piciorul.

Copyright © 2013. Icetech. All rights reserved
Webdesign by Icetech