Feronerie Roto

Mai multa libertate. Mai mult confort. Tehnologii inteligente pentru ferestre si usi.

De ce Roto NT ?

-Pentru ca va oferim un pret corect fara sa renuntam la calitate.
-Pentru ca este cunoscuta ca fiind cea mai fiabila (rezistenta) feronerie de pe piata.
-Pentru ca dispune de sisteme de actionare complete pentru ferestre – toate tipurile de “deschideri” comportandu-se excelent in conditii de utilizare comerciala si rezidentiala.
-Pentru ca dispune de sisteme de inchidere avansate pentru usile de exterior.
-Pentru ca pe tamplaria de 5 si 6 camere in standard se monteaza sistem de microventilatie.

Siguranta ridicata in standard?

Ferestrele comercializate sunt echipate cu piese anti-efractie:

-role tip ciuperca – minim 2 pe fereastra oscilobatanta

-blocator antiefractie in partea inferioara a ferestrei

Acestea se monteaza in STANDARD, fara costuri suplimentare pe sistemele Salamander Streamline 76 si Salamander bluEvolution 92

MANERE SECUSTIKManerele ROTO Secustik au 2 caracteristici importante:

-Aspectul deosebit datorita finisajului de calitate.

Culori disponibile: alb, maro, argintiu, bronze, titan

-Siguranta sporita prin sistemul Secustik – mecanism ce blocheaza manerul in momentul in care se incearca fortata actionarea din exterior.

-Producatorul il prezinta ca o dioda mecanica ce permite folosirea normala de la interior, insa se blocheaza in cazul actionarii din exterior cu mijloace specifice spargatorilor de locuinte.ANTI-ACTIONARE GRESITASistemul de antiactionare gresita ajuta la manevrarea corecta a ferestrei. Acesta blocheaza manerul ferestrei atunci cand este deschisa pentru a evita trecerea accidentala a ferestrei intr-o alta pozitie de deschidere. Un alt rol important, dar mai putin cunoscut al acestui sistem este acela de a ridica cerceveaua (partea mobila a ferestrei) atunci cand geamul este inchis. Practic se preia greutatea ferestrei si protejaza feroneria de reglaje dese.

Microventilatie

Termoizolatie, fiabilitate, usurinta in exploatare, rezistenta la antiefractie, design si elegant sunt caracteristicile de baze ale usilor de exterior comercializate de Sorin Alplast. In functie de destinatie, usa este realizata folosind subansamble diferite, astfel, usile de exterior au in component balamale rezistente, feronerie de siguranta ROTO NT cu inchidere in 5 puncte si prag de aluminiu.

Sistemul cel mai important al ferestrei atunci cand vorbim de o aerisire corecta a locuintei, cunoscut si ca sistem de aerisire fortata.

Sistemul este format din 2 piese, una dintre acestea se monteaza pe partea mobila, iar cea de-a doua pe toc.

Utilizarea este foarte simpla, prin pozitionarea manerului la 45 grade, intre pozitia deschis si pozitia oscilo-batant.

Se monteaza in STANDARD, fara costuri suplimentare pe sistemele Salamander Streamline 76 si Salamander bluEvolution 92

Sisteme pentru usi de exterior

Sistemul este unul complet format din:
BALAMALE 3D – Balamale cu prindere direct in armatura si cu reglaj pe 3 axe (vertical, orizontal si presiune pe garnitura). Balamalele sunt echipate cu o piesa ce nu permite demontarea decat atunci cand usa este deschisa.

Broasca Multipunct – minim 5 puncte de inchidere pentru siguranta si izolare fonica si termica superioara. Acest tip de broasca este dotat cu butuc cu cheie si manere cu revenire.

Prag aluminiu cu garnitura automata – Pragul de aluminiu a fost introdus pentru a se elimina riscul de deteriorare a tocului. pentru o izolare perfecta acesta a fost combinat cu garnitura pentru partea inferioara TEXEL. Aceasta preseaza pe prag doar cand usa este inchisa, in rest se retrage.

Sisteme pt usi culisante/armonice

Usile oscilo-culisante

Sunt idele pentru zonele unde se doreşte uşi cu gabarit mare ce oferă spatii generoase dar fără să afecteze izolaţia termică şi fonica a ansamblului de tâmplărie. Practic, ele au la bază acelaşi sistem constructiv ca în cazul ferestrelor termopan diferenta contând în feroneria specială ce permite depărtarea uşoară a cercevelei şi culisarea acesteia pe lângă părţile fixe ale ansamblului de tâmplărie. Punctul forte al uşilor tip oscilo-culisante îl reprezintă eficienţa energetică. Etanşeitatea ansamblului este rezolvată prin garnituri dispuse pe tot conturul uşii iar transferul termic este dat de grosimea şi numărul de camere de izolare al profilului PVC folosit

Copyright © 2013. Icetech. All rights reserved
Webdesign by Icetech